Ons team

Guido Tap

Guido Tap is de oprichter van Alltractive. Een fanatieke triatleet en trailrunner die ook van ontspanning en gezelligheid houdt. ‘Als je op vakantie gaat moet je vooral genieten’ is zijn motto. Guido is een levensgenieter die voldoening haalt uit hardlopen in de bergen met een lekker bord eten na afloop.

Guido is een multisporter en triatleet. Wie verwacht dan dat hij het vooral leuk vindt om beginnende outdoor sporters te begeleiden? Als looptrainer richt hij zich dan ook op de instapgroepen. Guido combineert kennis, geduld en plezier in zijn trainingen. Hoe motiverend is dat!

Alltractive is voor Guido ook nog eens een goede reden om geregeld naar zijn geliefde Oostenrijk te gaan. Hij kent de bergen en dalen rondom Innsbruck als zijn broekzak. Als hardloper maar ook uit zijn tijd als snowboardleraar. Dat betekent ook dat hij weet waar je de lekkerste apfelstrüdel kunt eten en waar de mooiste zonneterrassen zijn.

Heb je vragen? Bel of mail mij gerust! Het telefoonnummer en email adres staan beneden aan de pagina.

Martijn Rondel

Martijn Rondel wordt door zijn vrienden ‘de bruisbal’ genoemd. Hij wordt onrustig als hij bergen ziet, de bossen ruikt en de alpenhoorn hoort. Het liefst springt hij dan gelijk op zijn mountainbike en is hij niet meer te stoppen. Martijn is, zo zegt hij zelf, rete sportief. Hoe mooi is het dan als je je energie kwijt kunt en ondertussen de omgeving beleeft.

Martijn is enthousiast, dat mag duidelijk zijn. Hij gaat graag een uitdaging aan maar hij kent ook zijn grenzen. Martijn is in die zin een man in balans. Die balans zoekt hij als reisbegeleider ook op bij de deelnemers. Martijn is vriendelijk en geduldig. Hij bekijkt goed wat de deelnemers aankunnen. Maar ook hoe je gecontroleerd een adrenalinekick kunt beleven als je op je mountainbike de afdaling inschiet.

Het belangrijkste voor Martijn is dat iedereen sportief bezig is en er plezier in heeft. Op wat voor niveau dan ook. Dan kun je trots op jezelf zijn.

Lisanne Langerijs

Lisanne Langerijs is met recht een sportvrouw te noemen. Haar drijfveer om te sporten is haar gezondheid. Ooit kreeg ze te horen dat ze moest leven met een aandoening. Ze heeft bewezen dat volhouden loont. Inmiddels is zo fit als een hoentje.

Haar motto: iets doen is altijd beter dan niets doen. En een mooie balans bewaren tussen luisteren naar je lichaam en doen wat goed voor je is. In haar auto heeft ze altijd een paar loopschoenen liggen. Staat ze in de file, dan parkeert ze ergens om een rondje te lopen om dan weer verder te rijden als de file voorbij is. Het liefste loopt ze in de natuur. Ze heeft een druk leven, onderneemster, leefstijlcoach, sportvoedingsadviseur en gewichtsconsulent.

Ze wil mensen echt op weg helpen! De natuur geeft haar rust in dit drukke bestaan. Ze haalt een kick uit het verbinden van mensen met behulp van sport. Ze vindt het mooi als je spanning en inspanning kan combineren. Dit is ook haar manier van mensen begeleiden tijdens een reis. Inspanning en ontspanning. 🙂

Attie Zijderveld

Attie Zijderveld is een enthousiast, gedreven persoon, die graag het sociale combineert met het sportieve. De bergen zijn haar “happy place”, ze houd van het weidse, het uitzicht en de vrijheid. Wat ze zo leuk vindt aan trailrunnen? ”Dat je vergeet op je horloge te kijken hoe hard je gaat. Gewoon lekker genieten van de mooie paadjes, de omgeving en van het gezelschap. Heerlijk ontspannen lopen op je eigen tempo.” Vorig najaar is ze voor het eerst met Alltractive naar Götzens geweest voor vijf dagen trailrunnen rondom Innsbruck. Voor haar was het een enorm gezellige, sportieve week. ”We hebben heerlijk gelopen, gelachen en vriendschappen gesloten die tot nog meer gezamenlijke trailrun uitjes hebben geleid. De reis was zó goed bevallen dat toen Guido vroeg of ik mee wil als begeleiding ik natuurlijk geen nee meer kon zeggen” Ze gaat dit jaar voor het eerst mee als begeleider op een trailrun reis. Ze heeft er enorm zin in en hoopt dat ze haar steentje bij kan dragen aan het vakantieplezier van deelnemers op hun trailrun reis. ”Dat ze net zo’n gave reis hebben als ik vorig jaar heb gehad, vol met prachtige routes en gezelligheid!”

Carin van Haren

Carin is een echte duursportster. Als deze diesel eenmaal op gang is, is ze niet makkelijk meer te stoppen. Haar drie grootste hobby’s zijn zwemmen, fietsen en lopen, zowel als losse onderdelen als gecombineerd in een triatlon. De lange afstanden zijn helemaal haar ding. De tijd die naast het sporten overblijft besteedt ze aan het lesgeven aan pubers. Carin is enthousiast en voor ieder sport idee te porren. Samen met Guido heeft ze de afgelopen jaren dan ook al een hoop mooie sportieve avonturen beleefd, zowel in Nederland als over de grens. Ze is altijd op zoek naar uitdagingen om haar grenzen weer een stukje te verleggen. Aan de andere kant kan ze na een actieve dag ook erg genieten van een drankje in de zon of tot rust komen in de sauna. Ze is sociaal, vindt wat ze doet eigenlijk ‘heel gewoon’ en waardeert iedere sporter op ieder niveau. Na het begeleiden van een aantal trailruns van Alltractive in Nederland gaat zij deze zomer ook als begeleider mee naar Oostenrijk. Carin is tevreden als iedere deelnemer een fantastische dag in de bergen heeft gehad en daarna samen nog een lekker hapje en drankje kan doen.

Martijn van de Ven

Martijn is een vrolijke, energieke Brabander die houdt van bezig zijn. Stil zitten is niet zijn ding. Stil zijn ook niet.
 Of het nou hardlopen of mountainbiken is, hij is er altijd voor te vinden.

Martijn is verslingerd geraakt aan het trailrunnen. Heerlijk genieten van de singel tracks, op lekker tempo om ook zeker de hoogte meters te pakken.

Van de uitdaging en adrenaline die hij krijgt van een pittige klim of gave afdaling kan hij geen genoeg krijgen. Ook van het gezellige samen zijn met de groep, de praatjes en plaatjes op de paadjes kan hij nooit genoeg krijgen.
Vorig jaar September is hij voor het eerst met een Alltractive trailrun reis meegegaan. ‘Ik heb het super naar mijn zin gehad!’

Hij heeft aan die vakantie erg veel overgehouden, naast deze nieuwe uitdaging als routebegeleider, ook nog een grote vriendenclub waar hij nog vaak mee afspreekt om gezellige dingen te ondernemen. Waaronder ook dit jaar met veel mensen van dezelfde groep weer met Alltractive op vakantie. ‘Ik heb super veel zin in om met jullie net zo’n mooie, gezellige tijd te gaan beleven!’
En mocht iemand van de groep het even zwaar krijgen, Martijn kletst je er met alle plezier en energie doorheen!

Sonja Jaarsveld

Sonja was fanatiek triatleet maar heeft haar fiets ingeruild voor de trailschoenen. Nu geniet ze vooral enorm van het heerlijk vrije trailrunnen, lopend op ondenkbare plekken en genietend van de natuur. Hardlopen in de natuur prikkelt haar nieuwsgierigheid, het daagt uit en houdt haar in balans. Ze viel op met haar eerste plaatsen in een aantal trailrun wedstrijden, zoals de Cauberg trail. Maar dat is voor haar zeker niet het belangrijkste; plezier staat voorop! Het trailrunnen is natuurlijk een inspanning maar het geeft zo ontzettend veel voldoening en energie dat ze het eigenlijk niet als een inspanning voelt. ‘Dichterbij dat heerlijke gevoel kun je niet komen dan in de puurheid van de bergen’ Als begeleider op de trails hoop ik bij te kunnen dragen aan fantastische dagen in de bergen voor de deelnemers. Ik kijk er naar uit!