Ons Team

Guido Tap

Oprichter

Guido is de verbindende factor van Alltractive. De fanatieke triatleet en trailrunner houdt ook van ontspanning en gezelligheid. Zijn motto is dan ook ‘Als je op vakantie gaat moet je vooral genieten’

Guido is een levensgenieter die voldoening haalt uit hardlopen in de bergen met een lekker bord eten na afloop.

Guido is een multisporter en triatleet. Wie verwacht dan dat hij het vooral leuk vindt om beginnende outdoor sporters te begeleiden? Als looptrainer richt hij zich dan ook op de instapgroepen. Guido combineert kennis, geduld en plezier in zijn trainingen. Hoe motiverend is dat!

Alltractive is voor Guido ook nog eens een goede reden om geregeld naar zijn geliefde Oostenrijk te gaan. Hij kent de bergen en dalen rondom Innsbruck als zijn broekzak. Als hardloper maar ook uit zijn tijd als snowboardleraar. Dat betekent ook dat hij weet waar je de lekkerste apfelstrüdel kunt eten en waar de mooiste zonneterrassen zijn.

Heb je vragen of ideëen? Bel of mail mij gerust!

guido@alltractive.com
+31 6 45536252

Allard-Sym Sprenger

Reisleider

Allard Sym is een ambitieuze sporter en motivator. De geboren Fries is zijn hart verloren aan de bergen. Zijn leven draait om gezondheid, sporten en het helpen van anderen om het mooiste uit zichzelf te halen.

Met daarbij een voorliefde voor de wetenschappelijke benadering van gezondheid, training en de biomedische wereld.

In zijn vrije tijd doet hij aan trailrunning, triathlon en alle wintersporten. Daarbij altijd bezig met het motiveren en coachen van anderen om hen te helpen beter te worden, waarbij hij rekening houdt met ieders eigen niveau door te kijken naar de persoonlijke mogelijkheden.

Heb je vragen of ideëen? Bel of mail mij gerust!

allard-sym@alltractive.com
+43 660 2212324

Lisanne Langerijs

Reisleider

Lisanne Langerijs is met recht een sportvrouw te noemen. Haar drijfveer om te sporten is haar gezondheid. Ooit kreeg ze te horen dat ze moest leven met een aandoening. Ze heeft bewezen dat volhouden loont.

Inmiddels is zo fit als een hoentje.

Haar motto: iets doen is altijd beter dan niets doen. En een mooie balans bewaren tussen luisteren naar je lichaam en doen wat goed voor je is. In haar auto heeft ze altijd een paar loopschoenen liggen. Staat ze in de file, dan parkeert ze ergens om een rondje te lopen om dan weer verder te rijden als de file voorbij is. Het liefste loopt ze in de natuur. Ze heeft een druk leven, onderneemster, leefstijlcoach, sportvoedingsadviseur en gewichtsconsulent.

Ze wil mensen echt op weg helpen! De natuur geeft haar rust in dit drukke bestaan. Ze haalt een kick uit het verbinden van mensen met behulp van sport. Ze vindt het mooi als je spanning en inspanning kan combineren. Dit is ook haar manier van mensen begeleiden tijdens een reis. Inspanning en ontspanning. 

Ellen Stuut

Reisleider

Ellen is een fanatieke sportster. Al jaren loopt ze kilometer op kilometer om haar conditie en passie voor sport levend te houden.
Haar motto is ‘Hol voor de lol’!

Het plezier staat altijd voorop in haar sportieve avonturen. Ze is een verbindende sporter en neemt graag iedereen mee in wat ze doet.
Sporten zit Ellen in het bloed.

Naast het hardlopen en fietsen heeft ze ook de weg naar trailrunning ontdekt. Iets waar haar hart sneller van gaat kloppen. Het weidse uitzicht, de rustige omgeving en de prachtige landschappen geven haar een gevoel van vrijheid en geluk.


Naast haar rol als hardlooptrainster heeft ze ook het diploma als Bootcamp Instructeur op zak. Ellen heeft ervaring met verschillende soorten sporters, van beginners tot ervaren, jong en oud. Ze zet zich ook met volle toewijding in voor kinderen, waarbij ze sport en beweging gebruikt als middel om hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden te versterken. Haar doel is om anderen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
Ze gelooft dat sport niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor de geest.


Ellen blijft haar passie volgen en hoopt nog vele anderen te kunnen inspireren om ook te genieten van sport en het leven.


Naast inspanning is ontspanning natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom geniet Ellen graag van lekker eten met een goed glas wijn!

Carin van Haren

Reisleider

Carin is een echte duursportster. Als deze diesel eenmaal op gang is, is ze niet makkelijk meer te stoppen.

Haar drie grootste hobby’s zijn zwemmen, fietsen en lopen.

Zowel als losse onderdelen als gecombineerd in een triatlon. De lange afstanden zijn helemaal haar ding. De tijd die naast het sporten overblijft besteedt ze aan het lesgeven aan pubers. 

Carin is enthousiast en voor ieder sport idee te porren. Samen met Guido heeft ze de afgelopen jaren dan ook al een hoop mooie sportieve avonturen beleefd, zowel in Nederland als over de grens. Ze is altijd op zoek naar uitdagingen om haar grenzen weer een stukje te verleggen. Aan de andere kant kan ze na een actieve dag ook erg genieten van een drankje in de zon of tot rust komen in de sauna.

Ze is sociaal, vindt wat ze doet eigenlijk ‘heel gewoon’ en waardeert iedere sporter op ieder niveau. Na het begeleiden van een aantal trailruns van Alltractive in Nederland gaat zij deze zomer ook als begeleider mee naar Oostenrijk. Carin is tevreden als iedere deelnemer een fantastische dag in de bergen heeft gehad en daarna samen nog een lekker hapje en drankje kan doen.

Martijn van de Ven

Reisleider

Martijn is een vrolijke, energieke Brabander die houdt van bezig zijn. Stil zitten is niet zijn ding. Stil zijn ook niet.
Of het nou hardlopen of mountainbiken is, hij is er altijd voor te vinden.

Martijn is verslingerd geraakt aan het trailrunnen. Heerlijk genieten van de singel tracks, op lekker tempo om ook zeker de hoogte meters te pakken.

Van de uitdaging en adrenaline die hij krijgt van een pittige klim of gave afdaling kan hij geen genoeg krijgen. Ook van het gezellige samen zijn met de groep, de praatjes en plaatjes op de paadjes kan hij nooit genoeg krijgen.
Vorig jaar September is hij voor het eerst met een Alltractive trailrun reis meegegaan. ‘Ik heb het super naar mijn zin gehad!’

Hij heeft aan die vakantie erg veel overgehouden, naast deze nieuwe uitdaging als routebegeleider, ook nog een grote vriendenclub waar hij nog vaak mee afspreekt om gezellige dingen te ondernemen. Waaronder ook dit jaar met veel mensen van dezelfde groep weer met Alltractive op vakantie. ‘Ik heb super veel zin in om met jullie net zo’n mooie, gezellige tijd te gaan beleven!’
En mocht iemand van de groep het even zwaar krijgen, Martijn kletst je er met alle plezier en energie doorheen!

Sonja Jaarsveld

Reisleider

Sonja was fanatiek triatleet maar heeft haar fiets ingeruild voor de trailschoenen. Nu geniet ze vooral enorm van het heerlijk vrije trailrunnen, lopend op ondenkbare plekken en genietend van de natuur.

Hardlopen in de natuur prikkelt haar nieuwsgierigheid, het daagt uit en houdt haar in balans. Ze viel op met haar eerste plaatsen in een aantal trailrun wedstrijden, zoals de Cauberg trail. Maar dat is voor haar zeker niet het belangrijkste; plezier staat voorop!

Het trailrunnen is natuurlijk een inspanning maar het geeft zo ontzettend veel voldoening en energie dat ze het eigenlijk niet als een inspanning voelt. ‘Dichterbij dat heerlijke gevoel kun je niet komen dan in de puurheid van de bergen’ Als begeleider op de trails hoop ik bij te kunnen dragen aan fantastische dagen in de bergen voor de deelnemers. Ik kijk er naar uit!

George

Zwemtrainer

George zijn roots liggen in Rotterdam, maar woont al meer dan 30 jaar in het Brabantse; hij heeft daardoor de Rotterdamse mentaliteit “niet lullen maar poetsen” samen kunnen laten gaan met de Brabantse gemoedelijkheid.


In zijn jonge jaren heeft hij waterpolo en wedstrijdzwemmen beoefend bij het Vlaardingse VFC. Halverwege jaren 80 is hij gaan hardlopen: met de marathon als langste afstand. PR in Rotterdam 3.48.16. Verder ook berglopen, crossen en fell runs in GB.
Naast het hardlopen (laatste tijd wat op lager pitje) heeft George training gegeven bij de Reddingsbrigade Breda en was zwemtrainer en coach bij SBC2000 ook bij TVB (triathlon vereniging breda) gaf hij zwemtraining. Verder is hij bij de NTB (nederlandse triathlon bond) internationaal official en bij de KNZB scheidsrechter.
Zijn liefde gaat uit naar het openwater zwemmen hier heeft hij diverse atleten op nationaal en internationaal getraind en gecoacht.
Dat het hier een familie van waterratten is mag duidelijk zijn; zoon Gordon is lifeguard op het strand in Haamstede en dochter Maya is Olympisch triathlete.
Met veel plezier en inzet geeft hij nu bij Alltractive zwemtraining waarbij persoonlijke aandacht voor iedere zwemmer voorop staat.

Attie Zijderveld

Reisleider

Attie Zijderveld is een enthousiast, gedreven persoon, die graag het sociale combineert met het sportieve. De bergen zijn haar “happy place”, ze houd van het weidse, het uitzicht en de vrijheid.

Wat ze zo leuk vindt aan trailrunnen? ”Dat je vergeet op je horloge te kijken hoe hard je gaat. Gewoon lekker genieten van de mooie paadjes, de omgeving en van het gezelschap. Heerlijk ontspannen lopen op je eigen tempo.” Vorig najaar is ze voor het eerst met Alltractive naar Götzens geweest voor vijf dagen trailrunnen rondom Innsbruck.

Voor haar was het een enorm gezellige, sportieve week. ”We hebben heerlijk gelopen, gelachen en vriendschappen gesloten die tot nog meer gezamenlijke trailrun uitjes hebben geleid. De reis was zó goed bevallen dat toen Guido vroeg of ik mee wil als begeleiding ik natuurlijk geen nee meer kon zeggen” Ze gaat dit jaar voor het eerst mee als begeleider op een trailrun reis.

Ze heeft er enorm zin in en hoopt dat ze haar steentje bij kan dragen aan het vakantieplezier van deelnemers op hun trailrun reis. ”Dat ze net zo’n gave reis hebben als ik vorig jaar heb gehad, vol met prachtige routes en gezelligheid!”

Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op!