Loopbegeleiding

Loop lekker, veilig en op je eigen niveau

Of je geen enkele ervaring hebt in lopen, of als je juist een gevorderde hardloper bent die de volgende stap wilt maken. Alltractive heeft loopbegeleiding op maat voor iedereen. 

Voorop staat het plezier en natuurlijk de veiligheid met het hardlopen. Iedereen loopt zijn of haar eigen niveau en volgt een gezamenlijke of persoonlijke doelstelling.

Groepslessen

Vindt je het leuk om samen met een groepje te lopen en op die manier trainen voor jouw doel in het hardlopen?

Meld je dan aan voor onze groeples. Momenteel trainen we om 5 kilometer aan een stuk te lopen via een 12 weekse training!

Iets voor jou? Meld je dan snel aan.

Waarom leren hardlopen bij Alltractive?

Alltractive biedt loopbegeleiding op maat voor iedereen. Of je geen enkele ervaring hebt in lopen, of als je juist een gevorderde hardloper bent die de volgende stap wilt maken.  We leren je hardlopen (in een groep of één op één) op een manier die veilig en vooral erg leuk is.

Ontdek het verhaal van Shama

Shama had nooit wat met hardlopen. Als drukke moede vond ze, dat ze daar ook helemaal geen tijd voor had natuurlijk.

Toch reageerde ze op de oproep “Onsportieve mensen gezocht” die de organisatie van de Singelloop in Breda had geplaatst. Samen met trainer Guido van Alltractive hebben ze dit aangepakt. Dankzij de tips van Guido, lukte het steeds beter en kwam er veel meer plezier in het hardlopen.

“Aanvankelijk zag ik het nut niet van hardlopen, maar nu ik bezig ben vind ik het hartstikke leuk”, zegt Shama. “Ik merk dat ik mijn gedachten kan verzetten en mijn hoofd leeg maak.”