Partners

Samen staan we sterk!

Door samen te werken met betrouwbare partners zorgt Alltractive voor onder meer onbezorgde sportreizen, evenementen en sportbegeleiding.

De Trailrunningcoach

De Trailrunningcoach is de expert op het gebied van training, voeding om optimaal voorbereid te zijn voor jouw volgende trailrun.

Trainingsprogramma’s gebaseerd op de laatste wetenschappelijke kennis en gericht op jou als individu.

Voedingsbegeleiding om optimaal te kunnen presteren, trainen en herstellen, zodat je maximaal kan genieten & presteren bij je volgende trailrun & race.

De experts van de trailrunningcoach staan voor je klaar.

Delayon

Vind de perfecte sport- en vrijetijds zonnebril bij Delayon. Kwaliteit gekoppeld aan stijl! DELAYON Eyewar is een waardevolmerk dat

hoogtechnologische brillen voor een gezonde prijs maakt. Getest en goedgekeurd door Mountain Professionals!

Voedingsbegeleiding om optimaal te kunnen presteren, trainen en herstellen, zodat je maximaal kan genieten & presteren bij je volgende trailrun & race.

De experts van de trailrunningcoach staan voor je klaar.

20% korting met: alltrack20

Natusport

Het unieke hoogwaardige assortiment van Natusport stelt jou in staat om optimaal te presteren. Kwalitatief hoogwaardige supplementen, voedings-

en verzorgingsproducten die zowel de professionele sporter als de fanatieke hobbyist het uithoudingsvermogen helpen te verbeteren en helpen om sneller te herstellen.
Natusport richt zich op zowel de recreatieve als topatleet.
Het assortiment onderscheidt zich door innovatie, maximale opname en de natuurlijke samenstelling.

10% korting met: trailruncoch10

Himaya

Ben je op zoek naar een premium natuurlijke zonnebrandcrème die niet bleekt en je huid beschermt, terwijl je het milieu niet schaadt?

Himaya’s natuurlijke zonnebrandcrème beschermt je tegen de langdurige effecten van de zon, terwijl je het milieu beschermt.

Himaya pioniert sinds 2002 met minerale zonnefilters voor sport. Zodat
je kunt genieten van je outdoor activiteit.

Het is waterafstotend, zweetbestendig, rifveilig, veganistisch en navulbaar. Gebruikt door professionals, instructeurs, berggidsen, wereldkampioenen, Olympische kampioenen en XGames

Bike School Innsbruck

Onze mountainbikebegeleiding in en rond Innsbruck. Het team bestaat uit volledig gediplomeerde lokale gidsen en heeft samen meer dan 100 jaar ervaring.

Kalkman Food

100% natuurlijke sportvoeding voor extra energie tijdens het trainen of wedstrijden. Lekkere en hapklare Energy Bites of Energy Shots in verschillende heerlijke smaken.

Partner worden? Neem dan contact op!