Langlauf vakantie in Oostenrijk met biatlon-training

Boek een langlauf vakantie in Oostenrijk met Biatlon-training. Tijdens deze wintersportreis krijg je training van een biatleet uit het Oostenrijkse nationale team. Je krijgt langlaufles en les in biatlon, waarna we schieten met scherp en de mooiste routes door de sneeuw afleggen.

Bij ons boek je een gezellige en leuke vakantie om te gaan langlaufen in Oostenrijk. Jij regelt zelf het vervoer, waarna wij je ontvangen in de accommodatie. Of we halen je op van het station of het vliegveld natuurlijk. We organiseren een langlauf groepsreis, waarbij we langlaufen en schieten combineren tot een actieve biatlon. Tegelijkertijd organiseren we het als een lang weekend of een korte week voor beginners, dus ervaring met langlaufen of met schieten is niet nodig.

Onze Langlauf Reizen:

Langlaufweek incl. Biatlon!

Prijs: € 865,00
Datum: 11 t/m 15 jan. 2024
Niveau: Beginners/gevorderden

Jouw ideale reis op aanvraag!

Zit er geen reis tussen die plaatsvindt op het moment dat jij kunt of wat jij zou willen doen?

Neem contact op en wij gaan voor jou aan de slag!

Groepsreis op aanvraag!

Voor bedrijven, verenigingen en vriendengroepen organiseren wij op maat gemaakte reizen. Dit kan al vanaf 6 personen!

Neem contact op en wij gaan voor jou aan de slag!

Wat gaan we doen?

Je boekt bij ons een gezellige en leuke vakantie vol langlaufen voor beginners. We beginnen met een kennismaking en een mooie wandeling op de eerste avond. Daarna starten we met de langlauf-les, en volgen er drie dagen langlaufen. Op de vierde dag krijgen we biatlon-cursus, dus leren we het langlaufen te combineren met het schieten met scherp.

 • Voor wie? Voor beginners tot gevorderden. Dus voor iedereen die graag gaat langlaufen of het wil leren. We organiseren biatlon, dus langlaufen en schieten. Ervaring is niet nodig.
 • Waar? We organiseren de langlauf vakanties en weekends in Oostenrijk. We volgen de mooiste langlauf-routes onder leiding van een biatleet van het Oostenrijkse nationale team.

We langlaufen vanuit Innsbruck, bijvoorbeeld richting Seefeld. Dat doen we met een ervaren langlauf-trainer. Sterker nog, onze trainer maakt deel uit van het nationale team van Oostenrijk voor de biatlon.

Voorbeeldprogramma 
Dag 1: aankomstNa aankomst maken we kennis met elkaar. ’s Avonds maken we een mooie wandeling door de prachtige Oostenrijkse omgeving.
Dag 2: leren langlaufenDe dag start met de eerste langlauf-les. Zodra iedereen het onder de knie heeft starten we met de eerste route.
Dag 3: langlaufenEen schitterende dag langlaufen. We kiezen de mooiste routes, die iedereen in de groep goed kan maken.
Dag 4: leren schietenTijdens de Biatlon-training leer je schieten met scherp. We combineren langlaufen en schieten tot een volwaardige maar toegankelijke biatlon.
Dag 5: vertrekNa het gezamenlijke ontbijt nemen we afscheid en vertrekt iedereen weer naar huis. Wie dat wil kan nog een mooie wandeling maken.

Tijdens de vakantie vol langlaufen in Oostenrijk is er voldoende tijd om te ontspannen. Een actieve reis moet wat ons betreft ook vooral leuk en gezellig zijn. Dat geldt onderling in de groep, al heb je ook voldoende tijd om individueel of samen te genieten van de prachtige omgeving.

Vervoer en verblijf

Je bepaalt zelf hoe je afreist naar Oostenrijk voor een lang weekend of een korte week langlaufen. Reis met de auto, de bus, de trein of het vliegtuig: wij delen graag de beste tips om naar Innsbruck te komen. Eenmaal aangekomen halen we onze gasten graag op bij het vliegveld of het station.

Het verblijf tijdens de langlauf vakantie regelen wij. We boeken comfortabele en fijne hotels, waar we met de hele groep kunnen verblijven. Het verblijf is op basis van halfpensioen, dus inclusief ontbijt en diner. Bovendien is er altijd een (binnen)zwembad, een sauna of een andere vorm van wellness beschikbaar. Vakantie is wat ons betreft actief, maar net zo goed bedoeld om even lekker te ontspannen.

Samen met een gezellige groep

Boek onze langlauf training op vakantie in Oostenrijk als je zin hebt om met een gezellige groep te leren langlaufen. Of als je al een beetje ervaring hebt en zin hebt om prachtige routes te volgen.

Wij maken er samen een geweldig langlauf weekend van. Dat geldt voor beginners en gevorderden. Dus deed je het nog nooit eerder, maar lijkt het je leuk en ben je graag actief of zelfs sportief? Dan is deze reis voor jou uitstekend geschikt.

Langlaufen in Oostenrijk: langlauf en biatlon-les voor beginners

Kom langlaufen en wandelen in Oostenrijk en combineer dat bovendien met schieten met scherp. We krijgen les van een lid van het nationale team van Oostenrijk voor de biatlon. Dankzij de biatlon-les en langlauf-les leer je nieuwe technieken en heb je voortaan nog meer plezier in de wintersport. Of je doet een geweldige eerste ervaring op, samen met de rest van de gezellige groep.

Veelgestelde vragen over langlauf vakanties in Oostenrijk

 • Is de langlauf vakantie geschikt voor beginners?
  Ja, zelfs als je niet eerder ging langlaufen kun je prima meekomen. We organiseren onze reizen voor iedereen die graag actief is. Zelfs als je nooit op wintersport ging is de reis goed voor jou geschikt. Voor meer gevorderden hebben we prachtige routes uitgestippeld.
 • Mag iedereen schieten met scherp?
  Ja, onder leiding van een lid van het nationale team van Oostenrijk voor de biatlon leren we schieten met scherp. Je doet een volwaardige biatlon, die tegelijkertijd heel toegankelijk is.
 • Wat is er allemaal inclusief?
  Bekijk onze reizen om per reis te lezen wat er inclusief is en wat niet. Ook lees je daar meer over de reisbegeleiding en de prijs van de reis.