CrossFit vakantie: sportieve reis naar Oostenrijk

Boek een sportieve CrossFit vakantie naar Oostenrijk. Het is een sportieve reis voor een lang weekend of een korte week. Wij zorgen voor een actief trainingskamp met een gezellige groep. Vanuit Innsbruck sporten we in een CrossFit Box en trekken we de prachtige natuur in.

Ga met ons mee op trainingskamp tijdens een actieve en sportieve reis naar Oostenrijk. Voor iedereen die houdt van CrossFit of die daarmee aan de slag wil. Je hebt er geen ervaring voor nodig, omdat onze trainers je graag op weg helpen. Als jij zin hebt in een actieve vakantie met een gezellige groep bieden wij precies wat je zoekt.

Onze CrossFit Reizen:

CrossFit week Innsbruck 

Prijs: € 525,00
Datum: 28 sept. t/m 2 okt. 2023
Niveau: Alle niveaus

CrossFit week 2024

Prijs: € 495,00 tot 1 nov, daarna € 545,00
Datum: 18 t/m 22 april 2024
Niveau: Alle niveaus

Groepsreis op aanvraag!

Voor bedrijven, verenigingen en vriendengroepen organiseren wij op maat gemaakte reizen. Dit kan al vanaf 6 personen!

Neem contact op en wij gaan voor jou aan de slag!

Wat gaan we doen?

Een CrossFit vakantie is een sportieve vakantie. En tegelijkertijd is het een gezellige reis, omdat het meer is dan zomaar een trainingskamp. Natuurlijk trainen we, omdat onze deelnemers houden van sporten. Op andere momenten is er tijd voor ontspanning, met elkaar op een geweldige locatie in Innsbruck in Oostenrijk.

 • Voor wie? Voor beginners tot gevorderden. Dus voor crossfitters die dat graag op vakantie doen en voor iedereen die het wil leren. Iedereen met sportieve ambities kan meedoen.
 • Waar? We organiseren de crossfit vakanties, weekenden en trainingskampen in Oostenrijk. We bezoeken CrossFit-boxen in de binnenstad en trekken natuurlijk de Alpen in.

Tijdens een lang weekend of een korte week CrossFit dagen we je uit en ben je actief en sportief bezig. Dus heb je al veel ervaring en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Of begin je juist met CrossFit? Onze trainers passen zich moeiteloos aan jouw niveau aan. Zo ga je met elkaar gezellig op reis, ervaar je een geweldige sportieve uitdaging en ben je op een van de mooiste bestemmingen in Europa.

Voorbeeldprogramma 
Dag 1: aankomstNa aankomst maken we kennis met elkaar. ’s Avonds maken we een mooie wandeling door de prachtige Oostenrijkse omgeving.
Dag 2: CrossFit Box in InnsbruckDe dag starten we in een CrossFit Box in Innsbruck. Onze ervaren trainers dagen je uit met de eerste trainingen.
Dag 3: de natuur inVanuit de box trekken we natuurlijk de geweldige natuur in. Je bereikt de top van de Alpen, voor een prachtig uitzicht op Innsbruck en Oostenrijk.
Dag 4: meer CrossFitWe trainen in de natuur en in de CrossFit Box. Bovendien is er tijd om ook gezellig samen te ontspannen.
Dag 5: vertrekNa het gezamenlijke ontbijt nemen we afscheid en vertrekt iedereen weer naar huis. Wie dat wil kan nog een mooie wandeling maken.

Vervoer en verblijf

Het vervoer naar Oostenrijk regel je zelf, dus daarin ben je helemaal vrij. Jij bepaalt hoe je afreist naar Innsbruck voor een lang weekend of een korte week CrossFit in het buitenland. Kom met de auto of de bus, boek de trein of neem het vliegtuig. We delen natuurlijk graag de beste tips met je. En ben je aangekomen op het station of het vliegveld? Dan halen we je daar natuurlijk gewoon op.

Wij boeken een fijn verblijf voor de CrossFit vakantie in Oostenrijk. Het is altijd een comfortabel en fijn hotel, waar we met de hele groep samen verblijven. Dat doen we op basis van halfpensioen, dus inclusief ontbijt en diner. Er is in het hotel altijd een zwembad, sauna of andere vorm van wellness beschikbaar. Zo kun je naast het actieve en sportieve van CrossFit ook heerlijk ontspannen.

Samen met een gezellige groep

De vakantie vol CrossFit in Oostenrijk vier je samen met een gezellige groep. Dat begint al bij de kennismaking en tijdens het eerste diner. We ontbijten en dineren samen en gaan samen sportief aan de slag. Op die manier ontstaan er altijd nieuwe vriendschappen, die ook thuis regelmatig worden voortgezet.

Crossfit weekend: trainingskamp in Oostenrijk

Ons CrossFit weekend naar Oostenrijk is een actief trainingskamp. En het is een gezellige vakantie. We combineren en balanceren die twee, voor een reis die precies past bij iedereen die graag actief en sportief in het leven staat. We ontspannen en we genieten, na de momenten waarop de trainers het uiterste van je vragen om boven jezelf uit te stijgen.

Veelgestelde vragen over Crossfit vakanties en reizen

 • Hoeveel ervaring heb ik nodig?
  Onze trainers zijn er voor beginners en gevorderden. Het zijn ervaren CrossFitters, die moeiteloos schakelen naar jouw niveau. Iedereen kan mee, zelfs als je pas wilt beginnen met CrossFit.
 • Waar zullen we CrossFitten?
  We combineren CrossFit in een box in Innsbruck met geweldige locaties in de prachtige natuur. Natuurlijk gaan we ook helemaal naar top van de Alpen, voor een prachtig uitzicht over Innsbruck en Oostenrijk.
 • Wat is er allemaal inclusief?
  Bekijk de CrossFit reizen om te bekijken wat er allemaal is inbegrepen en wat niet. Je vindt daar ook meer informatie over de reisbegeleiding en de prijs van de reizen.