Crossfit Trainingsweek 2023

– September 2023

Innsbruck

Wauw, wat was dit een mooie ervaring! We zouden het zo weer overdoen. Ook in Oostenrijk, juist in Oostenrijk. Wat zijn de omstandigheden hier goed. Mooie bergen, waanzinnige uitzichten, perfect voor de trails, een crossfitbox ter beschikking waarin alles wat we nodig hadden aanwezig is. Dit was alles wat we wensten. Dus komt Oostenrijk opnieuw, zullen we er weer voor gaan­č嬭čĺ¬Oostenrijk heeft nog zoveel moois te bieden wat we ook nog niet gezien hebben. Mochten meer mensen ooit naar een hyrox toe werken ( lekker hoor conditie en kracht in 1 ;)) dan zouden we zelfs lekker veel lunges met gewicht, wallballs etc erin kunnen vlammen. Stong legs are always good. Ik zie het al voor me, met zn allen aan de start en gaaaaaannnnn. Goede terugreis allemaal en bedankt voor de gezelligheid en inspiratie.

Mirjam

Geef een reactie